Aktuality

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 27 článků.
33_20220311_111929.jpg

VÍKEND: Muži jedou do Třince zabojovat o postup, ženy začínají čtvrtfinále proti Liberci doma, hraje se i play off dorostenců

Další hrací play off víkend je tady. Muži vyráží v sobotních ranních hodinách do Třince, kde budou bojovat o třetí postupový bod v rámci 1. kola play up. Ženy po středečním postupu hrají v sobotu proti Liberci doma a v neděli na půdě soupeře. Na Slavii se v sobotu hraje turnaj regionální ligy dorostenek a v neděli play off našich dorostenců proti Litvínovu. Dohromady se představí sedm našich družstev.

30_20220307_111858.jpg

Muži vedou v sérii s Třincem 2:0 na zápasy, ženy odehrají rozhodující duel ve středu od 20:30 na Slavii

Náročný play off víkend je za námi a přinášíme Vám jeho souhrn. Bod číslo jedna byl splněn, muži A dokázali doma uspět v obou zápasech 1. kola play up a v sérii vedou nad Třincem 2:0 na zápasy. Ženy v sobotním domácím klání proti Florbalu Ústí neuspěly a musely vše napravovat v neděli na palubovce soupeře, kde zvítězily na nájezdy a vrátily sérii zpět do Plzně. Junioři i juniorky ve svých sériích neuspěli a sezóna pro ně končí.

29_20220303_150911.jpg

Přijďte fandit! Muži začínají boj o postup do Národky proti Třinci, ženy startují osmifinálovou sérii play off na domácí palubovce

První víkend vyřazovacích soutěží je tady. Na Slavii se o víkendu hraje hned pět zápasů našich elitních družstev. Oba dny hrají muži A, kteří se utkají proti Třinci v sobotu od 20 hodin a v neděli od 13:30. Ženy hrají v sobotu od 17 hodin, juniorky v neděli od 16:30 a junioři v neděli od 19:30. Kromě toho se zde hraje turnaj regionální ligy dorostenců a Karlovarské a Plzeňské ligy mužů. V akci se nám představí celkem sedm družstev.

27_20220227_223613.jpg

VÝBĚR SOUPEŘŮ PLAY OFF: Junioři a juniorky proti pražským týmům, muže A čeká cesta do Třince, ženy do Ústí nad Labem

Poslední hrací víkend základních částí soutěží je za námi a naplno se může rozjet očekávané play off a nadstavby soutěží. Po víkendovém úspěchu juniorů postoupily do vyřazovacích bojů všechny naše čtyři elitní týmy. Junioři budou hrát proti pražským Bohemians, juniorky s BLACK ANGELS, ženy čeká série s Florbalem Ústí a nejdelší cestu budou mít muži A, kteří navštíví daleký Třinec. Přesný rozpis zápasů bude během týdne na webu a všechny naše týmy se moc těší na podporu fanoušků!

26_20220225_135511.jpg

PROGRAM NA VÍKEND: Junioři a juniorky hrají doma poslední zápasy základní části

Je před námi poslední hrací víkend základních částí soutěží, kde hrají naše čtyři elitní družstva. Ženy skončily už minul víkend a teď je budou následovat juniorky, muži A a junioři A. Muži hrají poslední zápas venku na půdě Českých Budějovic. Na Slavii můžete přijít oba dny fandit juniorkám a juniorům. Zejména kluci budou podporu potřebovat, hrají totiž o účast v play off.

25_20220223_121932.jpg

ROZHOVOR: Kapitán Filip Štědrý před začátkem play up: "Do nadstavby musíme jít s pokorou a s nohama na zemi"

O víkendu čeká naše mužské áčko poslední zápas základní části Divize a už nyní je jasné, že poprvé v historii klubu obsadíme v tabulce první příčku s nejlepší výchozí pozicí do prvního kola nadstavby o postup do Národní ligy. V článku se dovíte, jaký je postupový klíč do vyšší soutěže a hlavně si přečtěte rozhovor s kapitánem mužů Filipem Štědrým, který se rozpovídal o letošní sezóně.

24_20220221_104840.jpg

Ženy postupují do play off z druhého místa v tabulce, muži A ovládli Divizi C a chystají se na boj o postup

Závěrečná kola 1. ligy žen rozhodla o tom, že naše děvčata nakonec postupují do play off z druhého místa, v základní části nestačily bodově pouze na Prague Tigers. Play off 1. ligy bude holkám začínat o víkendu 5. - 6. března. Muži A doma potvrdili roli favorita a pojistili si první místo v tabulce Divize C, junioři A v sobotu také doma uspěli. Hrály se také turnaje elévů, mladších a starších žáků a dorostenek.

23_20220214_091012.jpg

Juniorky za sebou mají nejúspěšnější víkend v sezóně, muži A si pojistili první místo v tabulce

Částečně úspěšný hrací víkend za sebou mají naše družstva. Nejvíce se vydařil juniorkám, které poprvé v sezóně vyhrály oba víkendové duely a zapsaly šest bodů, to samé se povedlo áčku dorostenců. Muži A ve šlágru kola zvítězili na půdě Strakonic, junioři A byli méně úspěšní a ve dvou zápasech získali jeden bod za prohru v prodloužení. Muži B a C získali polovinu bodů za jednu výhru a jednu prohru.

22_20220210_161413.jpg

VÍKEND: Muži A hrají šlágr ve Strakonicích, juniorky i junioři také jedou na palubovky soupeřů

Poprázdninový hrací víkend nabídne řadu turnajů a zápasů, ale bezpochyby také mnoho absencí, právě kvůli jarním prázdninám a stále hrozící vysoké nemocnosti. Na Slavii se hraje pouze sobotní turnaj Regionální ligy mužů, kde se znovu uskuteční derby mezi Koterovem a Slavií B. Naše tři elitní týmy hrají venku, muže A čeká šlágr ve Strakonicích, junioři A hrají dvakrát na severu a juniorky v Praze a Mladé Boleslavi. Oslabené dorostence čeká turnaj na Kladně.

20_20220208_192056.jpg

Muži doma prodloužili vítěznou sérii, ženy také vyhrály a letos jsou doma stoprocentní

Další hrací víkend je za námi. Tentokrát do něj hodně promluvila aktuální covidová situace, zrušeny byly turnaje přípravek, starších žáků i dorostenek. Hrál se tak pouze turnaj prvního koše starších žáků, ale hlavně zápasy našich dvou elitních týmů. Muži A doma porazili Dačice 5:3 a připsali si čtrnáctou výhru v řadě za sebou. Ženy zakončily základní část také dvěma výhrami a doma jsou letos zatím neporaženy!