Aktuality

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 19 z celkem 19 článků.
22_20220210_161413.jpg

VÍKEND: Muži A hrají šlágr ve Strakonicích, juniorky i junioři také jedou na palubovky soupeřů

Poprázdninový hrací víkend nabídne řadu turnajů a zápasů, ale bezpochyby také mnoho absencí, právě kvůli jarním prázdninám a stále hrozící vysoké nemocnosti. Na Slavii se hraje pouze sobotní turnaj Regionální ligy mužů, kde se znovu uskuteční derby mezi Koterovem a Slavií B. Naše tři elitní týmy hrají venku, muže A čeká šlágr ve Strakonicích, junioři A hrají dvakrát na severu a juniorky v Praze a Mladé Boleslavi. Oslabené dorostence čeká turnaj na Kladně.

21_20220209_114058.jpg

ROZHOVOR: Ženy v základní části 1. ligy vyhrály všech 11 domácích zápasů a těší se na blížící se play off

Zajímavý úspěch za sebou mají v 1. lize žen naše děvčata. V základní části letošního ročníku nepoznaly na domácí palubovce, jaké to je ztratit body a zvítězily ve všech jedenácti domácích utkáních. Do konce základní části soutěže zbývají dvě kola a náš tým se tak pomalu připravuje na blížící se play off. Na pár otázek odpověděl i hlavní trenér Víťa Procházka.

20_20220208_192056.jpg

Muži doma prodloužili vítěznou sérii, ženy také vyhrály a letos jsou doma stoprocentní

Další hrací víkend je za námi. Tentokrát do něj hodně promluvila aktuální covidová situace, zrušeny byly turnaje přípravek, starších žáků i dorostenek. Hrál se tak pouze turnaj prvního koše starších žáků, ale hlavně zápasy našich dvou elitních týmů. Muži A doma porazili Dačice 5:3 a připsali si čtrnáctou výhru v řadě za sebou. Ženy zakončily základní část také dvěma výhrami a doma jsou letos zatím neporaženy!

18_20220203_115120.jpg

Jarní prázdniny a covid. Kolik se toho v únoru skutečně odehraje?

Je před námi zkrácený únorový měsíc, ve kterém jsou jarní prázdniny, které začínají už v pátek 4. února pololetními prázdninami a končí v neděli 13. února. Během těchto dvou víkendů se z mládežnických turnajů hrají pouze dorostenci a starší žáci, některé další turnaje už byly odloženy. Je otázkou, kolik se toho vzhledem k aktuální situaci a prázdninám skutečně odehraje. Čekají nás také únorové teambuildingy.

15_20220127_132543.jpg

Ženy si v atraktivní dohrávce poradily se Spartou 7:5

Středeční dohrávka 17. kola 1. ligy žen mezi FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň a ACEMA Sparta Prahy skončila těsným vítězstvím domácích holek v poměru 7:5. Výhra se nerodila snadno, zejména ve druhé třetině měla Sparta spoustu příležitostí na obrat, brankářka domácích Anna Urbanová ale byla proti a po zásluze se stala nejlepší hráčkou utkání.

14_20220123_122940.jpg

Omicron řádí! Víkend byl ve znamení odložených zápasů, muži A si připsali už dvanáctou výhru v řadě

Velmi náročný víkend pro naše družstva. Spousta zápasů napříč republikou byla kvůli covidu zrušena a na hodně mládežnických turnajích jsme měli možnost vidět omezené množství týmů i hráčů. I přesto se víkend odehrál a je ve hvězdách, jestli tomu tak bude i ten následující. To nám pravděpodobně napoví první dny v novém týdnu. I přes tyto problémy si muži A připsali další důležité vítězství, bodovaly také juniorky.

6_20210915_172837.jpg

Zářijové nábory do klubu jsou v plném proudu, zkus florbal s námi!

Po náročné covidové době se těšíme na to, že u nás v klubu můžeme přivítat nové radostné tváře. Přiveďte i své kamarády a kamarádky a pojďte hrát florbal za největší klub v západních Čechách. Veškeré informace pro děti i rodiče do začátku u nás naleznete přehledně a na jednom místě na našem náborovém webu www.zkusflorbal.cz.