Krátké zprávy

Zobrazeno 31 až 40 z celkem 63 článků.
FBŠ SLAVIA Plzeň

FANS výjezd na finále Národní ligy

Na pátek 7. 4. a také sobotu 8. 4. organizujeme fanouškovský výjezd autobusem do Mladé Boleslavi na finále Národní ligy mužů, kam naši borci postoupili a mají na programu 3. a 4. zápas série proti ASK Orka Čelákovice. Více info a přihlášení v ČLENSKÉ SEKCI.

FBŠ SLAVIA Plzeň

AKCE Ukliďme Bory

V rámci akce Ukliďme Česko jsme jako klub zaregistrovali námi plánovaný úklid Bor a přilehlého okolí. Přijďte se s námi projít a po cestě posbírat odpadky, které do přírody nepatří. Odměnou nám bude skvělý pocit z dobročinné aktivity. Sraz v sobotu 1. 4. v 9:30 na Slavii, přijít můžete i později a klidně jen na chvíli, končit budeme kolem 12:00.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Junioři hrají rozhodující zápas

Junioři prohráli doma druhý zápas s Kanonýry Kladno 8:10 a také budou hrát rozhodující třetí duel. Ten se odehraje ve středu 15. 3. od 18:00 na Kladně.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Jarní prázdniny 13. - 17. 2. 2023

V týdnu jarních prázdnin od 13. do 17. 2. jsou zrušeny všechny tréninky mládeže (od přípravky po starší žáky/žákyně). Ostatní starší kategorie budou mít tréninky dle rozpisu v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Pololetní prázdniny

V pátek 3. 2. 2023 jsou z důvodu pololetních prázdnin zrušeny tréninky všech kategorií.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Prodej lístků na Florbál spuštěn

Již můžete rezervovat a kupovat lístky na náš klubový ples, který se uskuteční v pátek 3. 2. v Koterově. Více info v členské sekci. Těšíme se na všechny!

FBŠ SLAVIA Plzeň

PF 2023

Přejeme pohodové prožití vánočních svátků a skvělý nový rok 2023 plný sportovních a osobních úspěchů.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Vánoční turnaj

Zveme naše členy a další klubové příznivce na tradiční vánoční turnaj, který se uskuteční 24. prosince od 9:15 do 11:30 na Slavii. Více info v členské sekci a v přiložené události.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Po třech letech znovu na Florbál!

Po koronavirové krizi jsme se znovu rozhodli uspořádat náš celoklubový ples s názvem FLORBÁL 2023, který se uskuteční v pátek 3. 2. 2023. Moc se těšíme, že se na této neformální zábavě pro členy i rodiče znovu společně sejdeme. Prodej lístků bude spuštěn od ledna 2023, nahlašovat se můžete v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Zrušení tréninků

Ve sváteční čtvrtek 17. 11. jsou zrušeny tréninky všech kategorií. V pátek 18. 11. jsou zrušeny pouze všechny tréninky na 25. ZŠ.