Krátké zprávy

Zobrazeno 31 až 40 z celkem 59 článků.
FBŠ SLAVIA Plzeň

Pololetní prázdniny

V pátek 3. 2. 2023 jsou z důvodu pololetních prázdnin zrušeny tréninky všech kategorií.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Prodej lístků na Florbál spuštěn

Již můžete rezervovat a kupovat lístky na náš klubový ples, který se uskuteční v pátek 3. 2. v Koterově. Více info v členské sekci. Těšíme se na všechny!

FBŠ SLAVIA Plzeň

PF 2023

Přejeme pohodové prožití vánočních svátků a skvělý nový rok 2023 plný sportovních a osobních úspěchů.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Vánoční turnaj

Zveme naše členy a další klubové příznivce na tradiční vánoční turnaj, který se uskuteční 24. prosince od 9:15 do 11:30 na Slavii. Více info v členské sekci a v přiložené události.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Po třech letech znovu na Florbál!

Po koronavirové krizi jsme se znovu rozhodli uspořádat náš celoklubový ples s názvem FLORBÁL 2023, který se uskuteční v pátek 3. 2. 2023. Moc se těšíme, že se na této neformální zábavě pro členy i rodiče znovu společně sejdeme. Prodej lístků bude spuštěn od ledna 2023, nahlašovat se můžete v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Zrušení tréninků

Ve sváteční čtvrtek 17. 11. jsou zrušeny tréninky všech kategorií. V pátek 18. 11. jsou zrušeny pouze všechny tréninky na 25. ZŠ.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Gratulace!

Za celý klub srdečně gratulujeme české mužské florbalové reprezentaci k zisku stříbrných medailí na právě skončeném MS ve Švýcarsku. Ve finále nestačili pouze na suverénní Švédsko.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Podzimní prázdniny

Od středy 26. do pátku 28. října jsou podzimní prázdniny. V tyto dny jsou zrušeny všechny tréninky mládeže. Tréninky mužů a žen budou dle rozpisu v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Tréninky pro rodiče

Od úterý 27. 9. 2022 znovu spouštíme tradiční úterní tréninky pro rodiče na 28. ZŠ v Lobzích. Tréninky probíhají v čase 17:45 až 19:00 a svou účast potvrzujte v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Starosta Cup Plzeň

Ve dnech 10. a 17. září 2022 se v Plzni uskuteční tradiční turnaj pro nejmladší kategorie s názvem Starosta Cup. Představíme se na něm v kategoriích přípravky, elévů a mladších žáků. Držíme palce všem zúčastněným!