Krátké zprávy

Zobrazeno 21 až 30 z celkem 60 článků.
FBŠ SLAVIA Plzeň

Klubová Valná hromada

V pořadí již 7. klubová Valná hromada se uskuteční na Slavii, v místnosti regenerace, v úterý 27. 6. 2023 od 17:30 hodin.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Zrušené tréninky v pátek 16. 6.

Z důvodu celoklubového zakončení sezóny v Koterově nebudou v pátek 16. 6. žádné tréninky.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Celoklubové zakončení sezóny 22/23

Všechny členy, hráče, hráčky, rodiče, příbuzné, kamarády i zvířátka zveme na tradiční venkovní celoklubové zakončení sezóny, které proběhne v pátek 16. 6. od 16:00 v areálu sokolovny Koterov (Koterovská náves 3, Plzeň). Více info v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Turnaj v Brně

Na letošní brněnský neligový turnaj Open Game 2023 vyrážíme s rekordní výpravou osmi družstev! Turnaj se uskuteční v termínu 22. - 25. 6., rozpisy najdete na odkazu v nadpise.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Začátek nové sezóny 23/24

V úterý 2. května oficiálně započala nová sezóna a v členské sekci již naleznete nové události a soupisky. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat. Více info v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Vítězové SUPERFINÁLE

Gratulujeme novým vítězům české mužské Superligy a ženské Extraligy, tedy týmům Tatran Střešovice a 1. SC Tempish Vítkovice.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Velikonoce

Přejeme všem veselé Velikonoce! Velikonoční pátek a pondělí (7. a 10. 4.) jsou zrušeny všechny tréninky, u ostatních dnů budou informovat trenéři jednotlivých kategorií.

FBŠ SLAVIA Plzeň

FANS výjezd na finále Národní ligy

Na pátek 7. 4. a také sobotu 8. 4. organizujeme fanouškovský výjezd autobusem do Mladé Boleslavi na finále Národní ligy mužů, kam naši borci postoupili a mají na programu 3. a 4. zápas série proti ASK Orka Čelákovice. Více info a přihlášení v ČLENSKÉ SEKCI.

FBŠ SLAVIA Plzeň

AKCE Ukliďme Bory

V rámci akce Ukliďme Česko jsme jako klub zaregistrovali námi plánovaný úklid Bor a přilehlého okolí. Přijďte se s námi projít a po cestě posbírat odpadky, které do přírody nepatří. Odměnou nám bude skvělý pocit z dobročinné aktivity. Sraz v sobotu 1. 4. v 9:30 na Slavii, přijít můžete i později a klidně jen na chvíli, končit budeme kolem 12:00.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Junioři hrají rozhodující zápas

Junioři prohráli doma druhý zápas s Kanonýry Kladno 8:10 a také budou hrát rozhodující třetí duel. Ten se odehraje ve středu 15. 3. od 18:00 na Kladně.