Krátké zprávy

Zobrazeno 21 až 30 z celkem 63 článků.
FBŠ SLAVIA Plzeň

Povinné zdravotní prohlídky

Připomínáme povinnost zdravotních prohlídek na sezónu 2023/2024. Každý hrající člen musí mít před prvním ligovým zápasem platnou prohlídku dle vyhlášky č. 391/2013 Sb., která je vždy max. na rok. Informace o prohlídkách včetně potřebného formuláře naleznete na odkazu v nadpisu a v sekci "Ke stažení". Prohlídku si každý člen nahrává sám přímo do členské sekce, již se nepředávají fyzicky.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Slevy SANASPORT

Vybav se na sezónu se slevovým kódem na 10% z e-shopových cen (i zlevněné!). Mrkni na www.sanasport.cz, kde najdeš pořádnou dávku sportovního vybavení. Více info v sekci klubové objednávky, viz. odkaz.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Prázdniny

Všem našim členům přejeme pohodové prázdniny a spoustu nabraných sil do sezóny 2023/2024.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Klubová Valná hromada

V pořadí již 7. klubová Valná hromada se uskuteční na Slavii, v místnosti regenerace, v úterý 27. 6. 2023 od 17:30 hodin.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Zrušené tréninky v pátek 16. 6.

Z důvodu celoklubového zakončení sezóny v Koterově nebudou v pátek 16. 6. žádné tréninky.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Celoklubové zakončení sezóny 22/23

Všechny členy, hráče, hráčky, rodiče, příbuzné, kamarády i zvířátka zveme na tradiční venkovní celoklubové zakončení sezóny, které proběhne v pátek 16. 6. od 16:00 v areálu sokolovny Koterov (Koterovská náves 3, Plzeň). Více info v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Turnaj v Brně

Na letošní brněnský neligový turnaj Open Game 2023 vyrážíme s rekordní výpravou osmi družstev! Turnaj se uskuteční v termínu 22. - 25. 6., rozpisy najdete na odkazu v nadpise.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Začátek nové sezóny 23/24

V úterý 2. května oficiálně započala nová sezóna a v členské sekci již naleznete nové události a soupisky. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat. Více info v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Vítězové SUPERFINÁLE

Gratulujeme novým vítězům české mužské Superligy a ženské Extraligy, tedy týmům Tatran Střešovice a 1. SC Tempish Vítkovice.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Velikonoce

Přejeme všem veselé Velikonoce! Velikonoční pátek a pondělí (7. a 10. 4.) jsou zrušeny všechny tréninky, u ostatních dnů budou informovat trenéři jednotlivých kategorií.