Krátké zprávy

Zobrazeno 1 až 10 z celkem 59 článků.
FBŠ SLAVIA Plzeň

SUPERFINÁLE florbalu v O2 aréně

Tradiční největší tuzemská florbalová akce roku Superfinále v O2 aréně je za rohem! V neděli 14. 4. se odehrají finálové zápasy ženské ČEZ Extraligy a mužské Livesport Superligy. Všem zúčastněným týmům držíme palce.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Slavia v 1. lize mužů!

Naše mužské áčko zdolalo ve finálové sérii Florbal Náchod 3:0 na zápasy a postupuje do 1. ligy mužů! GRATULACE!

FBŠ SLAVIA Plzeň

Velikonoční prázdniny

Velikonoční pátek 29. 3. a pondělí 1. 4. budou zrušeny všechny tréninky mládeže. U dospělých kategorií přijde informace od trenérů.

FBŠ SLAVIA Plzeň

POZVÁNKA na finále Národní ligy mužů

První dva finálové zápasy Národní ligy mužů proti Náchodu sehrají naši borci o velikonočním víkendu 30. a 31. 3., vždy od 18 hodin na Slavii. Klub bude organizovat také fanouškovský výjezd autobusem na venkovní zápasy do Náchoda, více info zveřejníme před Velikonoci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Junioři Akademie postupují do osmifinále

Společná juniorka Akademie FbC Plzeň & FBŠ SLAVIA postupuje do osmifinále CE ligy juniorů! Ve třetím rozhodujícím zápase dokázala v úterý 5. 3. večer uspět na palubovce Kladna a odvezla si výhru 5:4 po prodloužení.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Jarní prázdniny

O jarních prázdninách v týdnu 19. - 23. 2. budou zrušeny tréninky mládeže až do starších žáků (pokud by byla nějaká výjimka, trénink v EOSu uvidíte). Proběhnou pouze tréninky mužů, juniorů, dorostenců, žen a juniorek + čtvrteční Get Up dle upraveného rozpisu v členské sekci. Více informací u trenérů.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Pololetní prázdniny

V pátek 2. 2. 2024 jsou z důvodu pololetních prázdnin zrušeny tréninky dětí, ostatní tréninky starších kategorií jsou upraveny (viz. členská sekce).

FBŠ SLAVIA Plzeň

Prodej lístků na klubový ples 3. 2. 2024

Již můžete rezervovat a kupovat lístky na náš klubový ples, který se uskuteční v pátek 2. 2. v Koterově. Více info v členské sekci. Těšíme se na všechny!

FBŠ SLAVIA Plzeň

PF 2024

Všem našim hráčům a hráčkám, rodičům, trenérům a trenérkám, fanouškům a příznivcům velkým i malým přejeme KRÁSNÉ VÁNOCE a úspěšný nový rok 2024.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Češky získaly na MS bronzové medaile!

Obrovskou gratulaci posíláme do Singapuru, kde se v týdnu hrálo mistrovství světa žen. Naše reprezentantky zvládly zápas o bronz a po výhře 5:4 nad Švýcarskem se po 12 letech radují ze zisku cenného kovu.