Krátké zprávy

Zobrazeno 41 až 50 z celkem 61 článků.
FBŠ SLAVIA Plzeň

Tréninky pro rodiče

Od úterý 27. 9. 2022 znovu spouštíme tradiční úterní tréninky pro rodiče na 28. ZŠ v Lobzích. Tréninky probíhají v čase 17:45 až 19:00 a svou účast potvrzujte v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Starosta Cup Plzeň

Ve dnech 10. a 17. září 2022 se v Plzni uskuteční tradiční turnaj pro nejmladší kategorie s názvem Starosta Cup. Představíme se na něm v kategoriích přípravky, elévů a mladších žáků. Držíme palce všem zúčastněným!

FBŠ SLAVIA Plzeň

Michaela Urbanová na hostování do FbŠ Bohemians

Jedna za našich dlouhodobě nejproduktivnějších hráček Míša Urbanová zamířila na roční hostování do pražských FbŠ Bohemians. Přejeme za celý klub hodně štěstí v extraligové sezóně!

FBŠ SLAVIA Plzeň

Víkendový Gorila Cup

O víkendu 2. - 4. září se v Plzni uskuteční mládežnický turnaj Gorila Cup, na kterém se představíme s týmy elévů, mladších žáků a starších žáků. Kompletní rozpis a výsledky naleznete na webu turnaje, přijďte fandit!

FBŠ SLAVIA Plzeň

Rozpis tréninků na sezónu 2022/2023

Na profilech v členské sekci EOS již naleznete rozpisy tréninků na nadcházející období, hlavně od začátku září. Zatím jsou zadány pouze tréninky na hale Slavia, kde se můžete těšit na nový povrch. Tréninky na školách doplníme později.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Muži a ženy vyráží na Czech Open 2022

Dva mužské týmy a jeden ženský vyráží do Prahy na turnaj Czech Open 2022. Rozpisy našich týmů naleznete na přiloženém odkazu, průběžné výsledky můžete sledovat také na našich sociálních sítích.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Povinné zdravotní prohlídky.

Připomínáme povinnost zdravotních prohlídek na sezónu 2022/2023. Každý hrající člen musí mít před prvním ligovým zápasem platnou prohlídku dle vyhlášky č. 391/2013 Sb., která je vždy na rok. Informace o prohlídkách včetně potřebného formuláře naleznete na odkazu v nadpisu a v sekci "Ke stažení". Prohlídku si každý člen nahrává sám přímo do členské sekce, již se nepředávají fyzicky.

FBŠ SLAVIA Plzeň

ODM 2022 v Olomouci

Od neděle 27. 6. do čtvrtka 30. 6. 2022 probíhá v Olomouckém kraji další ročník letní Olympiády dětí a mládeže, kde se představí i osm našich florbalistů či florbalistek. Více info o celé akci najdete na přiloženém webu.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Zakončení sezóny 2021/2022 v Koterově

Zveme všechny klubové příslušníky na zakončení florbalové sezóny 2021/2022. Akce proběhne v pátek 17. 6. 2022 v areálu koterovské sokolovny a je určena pro všechny bez rozdílu věku - hráči, hráčky, rodiče, příbuzní, trenéři, kamarádi apod. Více informací najdete v událostech v členské sekci.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Sportovní příměstský tábor 2022

Přihlašujte se na náš skvělý sportovní tábor v Plzni na Slavii. Více info včetně videa z posledního ročníku na přiloženém odkazu.