Krátké zprávy

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 60 článků.
FBŠ SLAVIA Plzeň

Češky získaly na MS bronzové medaile!

Obrovskou gratulaci posíláme do Singapuru, kde se v týdnu hrálo mistrovství světa žen. Naše reprezentantky zvládly zápas o bronz a po výhře 5:4 nad Švýcarskem se po 12 letech radují ze zisku cenného kovu.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Junioři vezou body z Varů

Junioři Akademie zvládli předehrávku 9. kola 1. ligy juniorů a ve středu 15. 11. večer zvítězili na půdě FB Hurrican Karlovy Vary 6:4.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Zrušení tréninků 17. 11. 2023

Ve sváteční pátek 17. 11. jsou zrušeny tréninky všech kategorií na všech halách.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Ochranné brýle

Připomínáme, že od září 2023 je zavedena klubová povinnost nosit ochranné brýle od nejmenších až do kategorie mladších žáků včetně. Povinnost se vztahuje na tréninky i turnaje. #chransveoci

FBŠ SLAVIA Plzeň

Tréninky ve svátek 28. 9. 2023

Ve čtvrtek 28. 9. 2023 jsou z důvodu státního svátku zrušeny tréninky všech kategorií (pokud trenéři neurčí jinak). V pátek 29. 9. dle událostí členské sekce.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Superligové Pardubice v Plzni!

Znovu po dvou letech zavítá na Slavii účastník mužské Livesport Superligy. Mužům FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň se podařilo postoupit do 4. kola Poháru Českého florbalu, ve kterém narazí na tým SOKOLI Pardubice. S tímto soupeřem jsme se zatím nikdy neutkali a jistě nás čeká zajímavé utkání. Přijďte si užít florbalový svátek v Plzni!

FBŠ SLAVIA Plzeň

Pravidelná tréninková činnost

V pondělí 4. 9. 2023 začala pravidelná tréninková činnost. Výpis všech tréninků a dalších akcí najdete v členské sekci ve svých kalendářích. Nezapomeňte se na tréninky omlouvat a nahlašovat, děkujeme.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Povinné zdravotní prohlídky

Připomínáme povinnost zdravotních prohlídek na sezónu 2023/2024. Každý hrající člen musí mít před prvním ligovým zápasem platnou prohlídku dle vyhlášky č. 391/2013 Sb., která je vždy max. na rok. Informace o prohlídkách včetně potřebného formuláře naleznete na odkazu v nadpisu a v sekci "Ke stažení". Prohlídku si každý člen nahrává sám přímo do členské sekce, již se nepředávají fyzicky.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Slevy SANASPORT

Vybav se na sezónu se slevovým kódem na 10% z e-shopových cen (i zlevněné!). Mrkni na www.sanasport.cz, kde najdeš pořádnou dávku sportovního vybavení. Více info v sekci klubové objednávky, viz. odkaz.

FBŠ SLAVIA Plzeň

Prázdniny

Všem našim členům přejeme pohodové prázdniny a spoustu nabraných sil do sezóny 2023/2024.