Aktuality

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 51 až 59 z celkem 59 článků.
42_20220401_120713.jpg

Pavel Šimeček po oslavách postupu: "Nic jsem neplatil a ta částka absolutně nesouhlasí…"

Mužské áčko si nyní prožívá zasloužené volno před startem přípravy na novou sezónu, která už bude o soutěž výše. Je tak ideální čas na hodnocení a další rozhovory po úspěšném ročníku. A jako další hovořil nejproduktivnější hráč týmu a také celé sezóny Divize Pavel Šimeček, který si připsal neuvěřitelných 101 kanadských bodů a výrazně přispěl k postupu do Národní ligy.

40_20220330_181330.jpg

ROZHOVOR s Lukášem Kubincem: "Kluci makali sami od sebe, protože chtěli být lepší a dosáhnout úspěchu"

První rozhovor po úspěšném zakončení sezóny mužů nemohl být s nikým jiným než s jeho hlavním strůjcem - trenérem Lukášem Kubincem. Odpovídá na otázky směřující k celé uplynulé sezóně až k následnému postupu do play up, dále hovoří o svém týmu a jeho progresu, plánech na příští sezónu a nakousl také, jak probíhaly postupové oslavy. Přejeme příjemné čtení.

35_20220316_100411.jpg

ROZHOVOR s brankářem Danem Dolákem: "Nerozhoduje počet branek ani vítězství v základní části, úspěch se bude počítat až s postupem do Národní ligy"

Muži za sebou mají postup do 2. kola play up o postup do Národní ligy a jsou posledním elitním týmem, který zůstal ve vyřazovacích bojích. Rádi by už ale také vyhlíželi konec sezóny, který může nastat, pokud se jim podaří ve 2. kole uspět. V něm se utkají s týmem Sokol Rudná a před touto sérií, hrané znovu na tři vítězné zápasy, hovořil brankář Dan Dolák, který výrazně přispěl k postupu přes houževnatého soupeře z Třince.

32_20220311_094426.jpg

ROZHOVOR: Kateřina Valečková po úspěšném osmifinále play off 1. ligy: "Vykoupení a neskutečná úleva"

Ženy ve včerejším rozhodujícím osmifinálovém zápasy play off 1. ligy žen po velkém boji udolaly nakonec Florbal Ústí na domácí palubovce 3:1 a zvrátily sérii na svou stranu. Po úspěchu 2:1 na zápasy je nyní ve čtvrtfinále čeká tým Crazy girls FBC Liberec. Po skončené osmifinálové sérii a před začátkem té další nám na pár otázek odpověděla jedna z hlavních postav v úvodní sérii, brankářka Kačka Valečková.

25_20220223_121932.jpg

ROZHOVOR: Kapitán Filip Štědrý před začátkem play up: "Do nadstavby musíme jít s pokorou a s nohama na zemi"

O víkendu čeká naše mužské áčko poslední zápas základní části Divize a už nyní je jasné, že poprvé v historii klubu obsadíme v tabulce první příčku s nejlepší výchozí pozicí do prvního kola nadstavby o postup do Národní ligy. V článku se dovíte, jaký je postupový klíč do vyšší soutěže a hlavně si přečtěte rozhovor s kapitánem mužů Filipem Štědrým, který se rozpovídal o letošní sezóně.

21_20220209_114058.jpg

ROZHOVOR: Ženy v základní části 1. ligy vyhrály všech 11 domácích zápasů a těší se na blížící se play off

Zajímavý úspěch za sebou mají v 1. lize žen naše děvčata. V základní části letošního ročníku nepoznaly na domácí palubovce, jaké to je ztratit body a zvítězily ve všech jedenácti domácích utkáních. Do konce základní části soutěže zbývají dvě kola a náš tým se tak pomalu připravuje na blížící se play off. Na pár otázek odpověděl i hlavní trenér Víťa Procházka.

19_20220203_131011.jpg

Rozhovor s Karlem Ticháčkem z Get Up Gymu nejen o kondičním tréninku florbalistů

Už přes dva roky spolupracujeme v rámci kondiční přípravy našich nejstarších chlapeckých kategorií s plzeňským Get Up Gymem. Oblíbeným trenérem v místním crossfitovém gymu je Karel Ticháček (na fotce vlevo), který má s kolegou Michalem Švehlou (na fotce vpravo) na starosti naší čtvrteční tréninkovou skupinu. S Karlem přinášíme zajímavý rozhovor o spoustě témat ze silové přípravy sportovců a nejen o nich. Karel je také spoluzakladatelem známého podcastu o životním stylu s názvem Za hranicí fitness (odkaz pod článkem).

10_20220114_165339.jpg

Rozhovory: Matěj Rapp a Matěj Švácha na zkušenosti ve švýcarském Unihockey Basel Regio

Junior Matěj Švácha a dorostenec Matěj Rapp na začátku ledna odjeli po domluvě klubů sbírat zkušenosti do Švýcarska, konkrétně do klubu Unihockey Basel Regio, který hraje v mužích druhou nejvyšší švýcarskou ligu. V klubu budou působit až do konce sezóny. Kluci za sebou mají také svůj první zápas a nyní přinášíme ROZHOVOR z jejich prvních dojmů při téhle skvělé zkušenosti.