Zobrazeno 11 až 18 z celkem 18 článků.
119_20221208_132104.jpg

Předposlední hrací víkend v roce 2022: Muži A, junioři A i ženy hrají venku, v akci 12 týmů

Rekordních 12 týmů se nám tento víkend představí jak na domácí palubovce, tak na těch venkovních. Tři elitní týmy hrají venku - muži A na půdě Králova Dvora, junioři A dvakrát na jihu a ženy dvakrát na severu. Na Slavii se v sobotu hraje turnaj starších žáků a zápas Divize mužů, v neděli pak dva turnaje elévů a turnaj Plzeňské a Karlovarské ligy mužů. Hrají tedy všechny tři naše mužské týmy.

114_20221125_141028.jpg

První víkend sezóny bez domácích zápasů, muži A hrají v Praze v Čakovicích

Vůbec poprvé v letošní sezóně se neodehraje žádný domácí zápas či turnaj. Naše tři elitní týmy vyráží na výjezd - muži A hrají v pražských Čakovicích proti Prague Tigers, juniory čeká dvouzápasový výjezd na sever a ženy dvouzápasový výjezd na jih. V Plzni hraje pouze mužské céčko, které se představí v neděli v Area D. Hrají se také regionální turnaje elévů.

101_20221023_181942.jpeg

Muži vezou z Benešova plný počet bodů, junioři druhé domácí derby s FbC Plzeň zvládli

Muži A sehráli další utkání Národní ligy na půdě Benešova a zadařilo se jim za tři body, čímž drží skvělé druhé místo v tabulce. Junioři byli doma proti FbC Plzeň tentokrát úspěšní a zvítězili 11:3. Hůře se dařilo mužům B a juniorkám, ti své zápasy prohráli. Dorostenci si protrpěli dvě náročné prohry. Další vítězný turnaj za sebou mají mladší žáci, v neděli se na Slavii uskutečnily parádní turnaje přípravek a minipřípravek.

100_20221020_112927.jpg

První zápasy v životě? Přípravku a minipřípravku čeká domácí turnaj

Po domácím turnaji elévů se nyní v neděli 23. 10. na Slavii představí i ti nejmenší. Zároveň zde proběhnou dva turnaje přípravek, které budou tradičně doplněny o hraní pro minipřípravku. Jelikož je ve všech klubech od začátku září spousta nových dětí, některé čekají jejich první oficiální zápasy v životě. Přijďte se na turnaj podívat, Slávka bude u toho! Z dalších domácích akcí se na Slavii představí oba týmy mladších žáků, juniorky, muži B a junioři A (vše v sobotu).

96_20221009_184405.jpg

Junioři na úvod soutěže bodovali naplno, muži mají čtvrtou výhru

V úvodu 1. ligy juniorů se našim klukům zadařilo, dokázali porazit oba soupeře z jihu Čech a šest bodů zůstalo doma. Muži A vyhráli počtvrté v sezóně, z toho podruhé v prodloužení, tentokrát na půdě týmu FAT PIPE Traverza. Na turnajích se dařilo i dorostencům a mladším žákům, muži B v domácím zápase proti Gorilám neuspěli a juniorky stále čekají na první body.

95_20221006_071145.jpg

Rekordní víkend je před námi! Podívejte se, jak si snadno vyhledáte zápasy a turnaje našich týmů

Před námi je hrací víkend, ve kterém bude bojovat hned 10 našich družstev, což je přesně polovina. Na své první ligové turnaje se těší oba týmy mladších žáků i přípravky. Na domácí půdě hrají kromě mladších žáků ještě junioři A a muži B. Mužské áčko hraje na půdě Traverzy, juniorky se také představí venku. V článku najdete info, jak si můžete snadno vyhledat všechny zápasy a turnaje a to nejen našich družstev. Český florbal navíc disponuje novým webem.

92_20220925_132734.jpg

Junioři konečně uspěli a získali o víkendu plný počet bodů, dorostenci A také vítězně

Poslední zářijový víkend se nesl ve znamení spousty florbalových zápasů. Junioři končí první kvalifikační část sezóny dvěma výhrami a trochu si spravili chuť po nepovedeném úvodu. I přesto je i letos čeká boj ve 2. lize. Mužské áčko si připsalo druhou výhru v sezóně, tentokrát v prodloužení. Juniorky čeká letos náročná šichta, po dalších dvou domácích porážkách se krčí na posledním místě Ligy juniorek.