Zobrazeno 31 až 40 z celkem 47 článků.
114_20221125_141028.jpg

První víkend sezóny bez domácích zápasů, muži A hrají v Praze v Čakovicích

Vůbec poprvé v letošní sezóně se neodehraje žádný domácí zápas či turnaj. Naše tři elitní týmy vyráží na výjezd - muži A hrají v pražských Čakovicích proti Prague Tigers, juniory čeká dvouzápasový výjezd na sever a ženy dvouzápasový výjezd na jih. V Plzni hraje pouze mužské céčko, které se představí v neděli v Area D. Hrají se také regionální turnaje elévů.

112_20221120_103644.jpg

Muži A doma uspěli v dramatické nájezdové bitvě s Náchodem, junioři dvakrát doma úspěšní

Mužské áčko po dvou prohraných zápasech zabralo a na domácí půdě uspělo proti Náchodu. Zápas zprvu vypadal poměrně jednoznačně, ale nakonec se rozhodovalo až v atraktivní nájezdové bitvě. Junioři A zvládli pouze jedno víkendové utkání, ale stále se drží v popředí tabulky. Oslabené juniorky na severu neuspěly. Muži B si připsali třetí výhru v sezóně a doma porazili Dačice.

111_20221117_112325.jpg

PREVIEW: Víkend ve znamení domácích zápasů, juniorky hrají na severu

Hned pět družstev se o víkendu představí doma na Slavii. Dalších pět pak zavítá na palubovky ostatních týmů a už ve sváteční čtvrtek 17. 11. se odehrál turnaj starších žáků A v Karlových Varech a žákyň v Klatovech. V sobotu začínají doma svým druhým turnajem dorostenci A, po nich hrají muži A a junioři A. V neděli se hraje na Slavii turnaj mladších žákyň, na který navazují zápasy juniorů A a mužů B.

108_20221110_140353.jpg

Martina Špetová před víkendovými domácími zápasy: "Favorita dokážeme překvapit"

Čeká nás další víkend plný florbalu. Kromě vyvrcholení mužského mistrovství světa ve Švýcarsku se představí v domácích soutěžích 11 našich družstev. Na svůj první domácí turnaj se těší dorostenci a dva domácí zápasy znovu po měsíci čekají také naše ženy. Nejen o nich se v krátkém rozhovoru poradila důležitá hráčka našich žen Martina Špetová.

106_20221106_180451.jpg

SOUHRN: Juniorky mají první bod, muži A podruhé v sezóně prohráli

O víkendu 5. a 6. listopadu odstartovalo očekávané mistrovství světa ve florbale mužů, které se hraje ve Švýcarsku. Kromě této události se ale tradičně hrály domácí ligové a mládežnické soutěže, kde se nám tentokrát příliš nedařilo. Juniorky potvrdily své zlepšené výkony a proti Spartě získaly svůj první bod v sezóně. Muži A naopak podruhé v sezóně doma prohráli, junioři neuspěli v Milevsku.

105_20221103_152813.jpg

CO NÁS ČEKÁ: Přípravka na další turnaj do Tachova, muži A ve šlágru kola doma

Čtrnáct dní po povedených domácích turnajích přípravek a minipřípravky se další turnaje uskuteční po prázdninovém víkendu v Tachově. Hrát se bude v neděli 6. 11. dohromady na třech hřištích, jako tomu bylo u nás na Slavii. V akci budou znovu tři naše týmy nejmenších florbalistů a florbalistek. Z elitních týmů hrají všichni kromě žen, z toho na domácí půdě se představí muži A, muži B a juniorky. Junioři hrají v Milevsku.

101_20221023_181942.jpeg

Muži vezou z Benešova plný počet bodů, junioři druhé domácí derby s FbC Plzeň zvládli

Muži A sehráli další utkání Národní ligy na půdě Benešova a zadařilo se jim za tři body, čímž drží skvělé druhé místo v tabulce. Junioři byli doma proti FbC Plzeň tentokrát úspěšní a zvítězili 11:3. Hůře se dařilo mužům B a juniorkám, ti své zápasy prohráli. Dorostenci si protrpěli dvě náročné prohry. Další vítězný turnaj za sebou mají mladší žáci, v neděli se na Slavii uskutečnily parádní turnaje přípravek a minipřípravek.

100_20221020_112927.jpg

První zápasy v životě? Přípravku a minipřípravku čeká domácí turnaj

Po domácím turnaji elévů se nyní v neděli 23. 10. na Slavii představí i ti nejmenší. Zároveň zde proběhnou dva turnaje přípravek, které budou tradičně doplněny o hraní pro minipřípravku. Jelikož je ve všech klubech od začátku září spousta nových dětí, některé čekají jejich první oficiální zápasy v životě. Přijďte se na turnaj podívat, Slávka bude u toho! Z dalších domácích akcí se na Slavii představí oba týmy mladších žáků, juniorky, muži B a junioři A (vše v sobotu).

96_20221009_184405.jpg

Junioři na úvod soutěže bodovali naplno, muži mají čtvrtou výhru

V úvodu 1. ligy juniorů se našim klukům zadařilo, dokázali porazit oba soupeře z jihu Čech a šest bodů zůstalo doma. Muži A vyhráli počtvrté v sezóně, z toho podruhé v prodloužení, tentokrát na půdě týmu FAT PIPE Traverza. Na turnajích se dařilo i dorostencům a mladším žákům, muži B v domácím zápase proti Gorilám neuspěli a juniorky stále čekají na první body.