Zobrazeno 11 až 20 z celkem 27 článků.
112_20221120_103644.jpg

Muži A doma uspěli v dramatické nájezdové bitvě s Náchodem, junioři dvakrát doma úspěšní

Mužské áčko po dvou prohraných zápasech zabralo a na domácí půdě uspělo proti Náchodu. Zápas zprvu vypadal poměrně jednoznačně, ale nakonec se rozhodovalo až v atraktivní nájezdové bitvě. Junioři A zvládli pouze jedno víkendové utkání, ale stále se drží v popředí tabulky. Oslabené juniorky na severu neuspěly. Muži B si připsali třetí výhru v sezóně a doma porazili Dačice.

111_20221117_112325.jpg

PREVIEW: Víkend ve znamení domácích zápasů, juniorky hrají na severu

Hned pět družstev se o víkendu představí doma na Slavii. Dalších pět pak zavítá na palubovky ostatních týmů a už ve sváteční čtvrtek 17. 11. se odehrál turnaj starších žáků A v Karlových Varech a žákyň v Klatovech. V sobotu začínají doma svým druhým turnajem dorostenci A, po nich hrají muži A a junioři A. V neděli se hraje na Slavii turnaj mladších žákyň, na který navazují zápasy juniorů A a mužů B.

106_20221106_180451.jpg

SOUHRN: Juniorky mají první bod, muži A podruhé v sezóně prohráli

O víkendu 5. a 6. listopadu odstartovalo očekávané mistrovství světa ve florbale mužů, které se hraje ve Švýcarsku. Kromě této události se ale tradičně hrály domácí ligové a mládežnické soutěže, kde se nám tentokrát příliš nedařilo. Juniorky potvrdily své zlepšené výkony a proti Spartě získaly svůj první bod v sezóně. Muži A naopak podruhé v sezóně doma prohráli, junioři neuspěli v Milevsku.

105_20221103_152813.jpg

CO NÁS ČEKÁ: Přípravka na další turnaj do Tachova, muži A ve šlágru kola doma

Čtrnáct dní po povedených domácích turnajích přípravek a minipřípravky se další turnaje uskuteční po prázdninovém víkendu v Tachově. Hrát se bude v neděli 6. 11. dohromady na třech hřištích, jako tomu bylo u nás na Slavii. V akci budou znovu tři naše týmy nejmenších florbalistů a florbalistek. Z elitních týmů hrají všichni kromě žen, z toho na domácí půdě se představí muži A, muži B a juniorky. Junioři hrají v Milevsku.

101_20221023_181942.jpeg

Muži vezou z Benešova plný počet bodů, junioři druhé domácí derby s FbC Plzeň zvládli

Muži A sehráli další utkání Národní ligy na půdě Benešova a zadařilo se jim za tři body, čímž drží skvělé druhé místo v tabulce. Junioři byli doma proti FbC Plzeň tentokrát úspěšní a zvítězili 11:3. Hůře se dařilo mužům B a juniorkám, ti své zápasy prohráli. Dorostenci si protrpěli dvě náročné prohry. Další vítězný turnaj za sebou mají mladší žáci, v neděli se na Slavii uskutečnily parádní turnaje přípravek a minipřípravek.

100_20221020_112927.jpg

První zápasy v životě? Přípravku a minipřípravku čeká domácí turnaj

Po domácím turnaji elévů se nyní v neděli 23. 10. na Slavii představí i ti nejmenší. Zároveň zde proběhnou dva turnaje přípravek, které budou tradičně doplněny o hraní pro minipřípravku. Jelikož je ve všech klubech od začátku září spousta nových dětí, některé čekají jejich první oficiální zápasy v životě. Přijďte se na turnaj podívat, Slávka bude u toho! Z dalších domácích akcí se na Slavii představí oba týmy mladších žáků, juniorky, muži B a junioři A (vše v sobotu).

96_20221009_184405.jpg

Junioři na úvod soutěže bodovali naplno, muži mají čtvrtou výhru

V úvodu 1. ligy juniorů se našim klukům zadařilo, dokázali porazit oba soupeře z jihu Čech a šest bodů zůstalo doma. Muži A vyhráli počtvrté v sezóně, z toho podruhé v prodloužení, tentokrát na půdě týmu FAT PIPE Traverza. Na turnajích se dařilo i dorostencům a mladším žákům, muži B v domácím zápase proti Gorilám neuspěli a juniorky stále čekají na první body.

95_20221006_071145.jpg

Rekordní víkend je před námi! Podívejte se, jak si snadno vyhledáte zápasy a turnaje našich týmů

Před námi je hrací víkend, ve kterém bude bojovat hned 10 našich družstev, což je přesně polovina. Na své první ligové turnaje se těší oba týmy mladších žáků i přípravky. Na domácí půdě hrají kromě mladších žáků ještě junioři A a muži B. Mužské áčko hraje na půdě Traverzy, juniorky se také představí venku. V článku najdete info, jak si můžete snadno vyhledat všechny zápasy a turnaje a to nejen našich družstev. Český florbal navíc disponuje novým webem.